Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Velünk van még a Spirit Of Love? 2 éve igen!

2019. március 17. - Szigi.

Még egy Depeche Mode nagylemez kiadásának a jubileumát ünnepelhetjük ma: ez a SPIRIT! Szerintetek megvan benne a "spiritusz"? :)  

Tovább

Hamburg, nemcsak 1984, hanem 1986-ban is!

Nagyon jó volt 1984-ben a hamburgi koncert: de szerintem legalább ennyire jó volt 1986-ban a hamburgi koncert! Ráadásul ez is teljes egészében élvezhető. A 33 éve kiadott Black Celebration alkalmából nézzük meg!  

Tovább

Itt hangzott el a People Are People utoljára DM-koncerten

És itt a People Are People mindmáig utolsó fellépése (amellyel ravaszul már át is kötök egy holnapi fontos jubileumra): a 101-verzió! Szép estét, DM-rajongók! :)  

Tovább

Tisztázzuk végre: akkor azt most tényleg Hugh Grant keze a People Are People borítóján?

Megmondom őszintén, én sokáig csak egy ilyen "találjunk ki egy hülyeséget és nézzük meg milyen hamar terjed el"-jelenségnek gondoltam azt, hogy a People Are People borítójának a jobb oldalán Hugh Grant keze látható, amint fogja a koszorút... és még most is kissé szkeptikus…

Tovább

Klip egy hosszú verzióhoz - a nyolcvanas évek a videók hőskora volt

A People Are People kiadvány hosszú verzióit nemrég kitárgyaltuk a Some Great Reward 12 Singles Box kapcsán, de két olyan emlékezetes alkotásról van szó, hogy egy-egy posztban újra illik megemlékeznünk róluk. Elsőként tehát jöjjön a PEOPLE ARE PEOPLE (DIFFERENT MIX), amelyhez…

Tovább
süti beállítások módosítása