Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Douglas McCarthy kórházban

2021. november 21. - Szigi.

Kórházba került Douglas McCarthy, a Nitzer Ebb énekese, "egy már meglévő, nem koronavírushoz kötődő betegség komplikációi" miatt. Az amerikai turné hátralévő részén a frontemberi feladatokat Bon Harris látja el. Mielőbbi jobbulást, Doug!

Tovább

26 éves a DM allstars kislemez: a Garbage-től a Queer!

Egy kis vegytiszta 90-es évek jöhet? Ma 26 éve jelent meg a Garbage első nagylemezéről kimásolt harmadik kislemez, a QUEER. A második CD utolsó száma egy érdekes kollaboráció volt: a THE MOST BEAUTIFUL WOMAN IN TOWN remixet ugyanis Martin Gore, Gareth Jones és Martin jóbarátja, Paul Freegard…

Tovább

És az megvan, hogy kétféle Soothe My Soul klip létezik?

És az utolsó érdekesség az 5 éve megjelent Video Singles Collection-ről: a fene se gondolta volna, hogy a SOOTHE MY SOUL-nál nemcsak a kislemezverzióhoz, hanem az albumváltozathoz is készítenek klipet.  

Tovább

Néhány szó a Video Singles Collection különlegességeiről+egy elvileg speciális But Not Tonight videó

A Video Singles Collection vonzereje közé tartozott a minden korábbinál teljesebb gyűjtemény (bár persze három fájó hiány így is akadt rajta, név szerint: Pimpf, Halo, Clean), az audio kommentár (igen, itt derült ki, hogy Dave nem szereti a Suffer Well-t, hiába saját szerzeménye), valamint néhány…

Tovább

5 éve jött az utolsó életjel Alan Wilder-ről

5 éve jött az utolsó életjel Alan Wilder-ről: egy szépséges souldal, Dede-től, amelyet Alan zongorán kísért. Állítólag Daryl Bamonte keze van a közreműködésben, amit bizonyít az is, hogy a videó alatt az látható, hogy "Management : www.bamonte.com".  

Tovább
süti beállítások módosítása