Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Kiemelkedő minőségű koncertfelvétel: 2017, Santa Barbara!

2022. október 02. - Szigi.

Vasárnap délutáni mozizáshoz jöjjön egy ragyogó minőségű teljes koncertfelvétel 5 évvel ezelőttről, Martin hazai pályájáról, Santa Barbarából!  

Tovább

Csaknem instrumentális Tiga :)

Nem feledkeztünk meg természetesen a Playing The Angel - The 12'' Singles bemutatásának folytatásáról sem. A Suffer Well 12'' második darabja a SUFFER WELL (TIGA DUB) az eredeti Tiga remixet hallhatjuk kicsit zanzásítva, Dave nélkül. Legalább jobban tudunk figyelni a zongorára és az acides…

Tovább

A The Slips félpopos, félhivatalos remixe, 15 évvel ezelőttről

Egy 15 éves kiadvány, a "hivatalosság" és a "kalózság" határmezgyéjéről: ez Recoiltól a THE KILLING GROUND (THE SLIPS REMIX)!. A The Slips ekkortájt Alan kedvenc bandái közé tartozott, ám amennyiben jók az értesüléseim, ezt a mixet kicsit túl poposnak tartotta :)  

Tovább

"Carpe DM": Latinul kellene tanulnunk keddig?

A korábban már többször is gyanúsan jólértesült Depeche Mode SK szlovákiai DM-rajongói oldal az alábbi képet jelenítette meg. A Home Fórumról pedig többen azt tippelték, hogy "Carpe DM" lehet az új DM lemez címe.  Természetesen semmi hivatalos információ nincs még, de találgatni azért lehet ;)

Tovább

Egy bánatos dal szeptember végére

És akkor egy szomorú dallal búcsúztassuk a szeptembert és a négynapos bejegyzésdömpinget. Ez a The Mission és Martin közös dala, a 2016-os ONLY YOU AND YOU ALONE. Köszönöm, hogy velem tartottatok a négy napon - holnaptól kicsit ritkábban lesznek megint a posztok ;)  

Tovább

Istenfej

A Music For The Masses (és A Broken Frame) napok véget értek, de a jubileumok nem. Ma 31 éve jelent meg a Nitzer Ebb: Ebbhead című lemeze, amelyen Alan produceri munkát vállalt. Következzék most a lemezről a második kislemezes dal, a Godhead!  

Tovább

Vaughn George és a dalszövegek

Vaughn George a Music For The Masses albumot tartotta először érdemesnek arra, hogy a dalszövegekkel is foglalkozzon - ekkor egyenesen egy teljes adást szentelt az 1987-es album írásainak. Íme:  

Tovább

Nothing, 1987-1988

És máris itt van az utolsó koncertváltozatunk a Music For The Masses dalaiból: a NOTHING sajnálatos módon csak a Music For The Masses Touron csendült fel. A 101-en hallható/látható verzió kiváló: a "vasütőgetős-gitáros" kiálló rész és a jókedvű, klipszerű road-movie részlet örök bulikedvenc azóta…

Tovább

I Want You Now, 2018

Egészen elképesztő módon 2018-ban, a Global Spirit Tour nürnbergi állomásától ismét a setlist tagja lett az I WANT YOU NOW (nem minden koncerten). Ráadásul egy harmadikféle változatban: a gitáros-akusztikus 1990-es és a trip-hopos 1994-es verzió után ezúttal zongorán adta elő a dalt Peter Gordeno -…

Tovább
süti beállítások módosítása