Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

12 éve varázsolt Budapesten Alan Wilder

2022. december 04. - Szigi.

12 éve gyülekeztünk sokan a hóban a Nyugati Pályaudvarhoz közeli Szikra moziban, ahol Alan Wilder csodát varázsolt nekünk... Nézzük, mit!  

Tovább

Egyéves a Soulsavers turnényitója

Tavaly ilyenkor lépett színpadra Dave Gahan, bő három év szünet után. Dave a Soulsavers-szel adott koncertet a londoni Westminster Central Hall-ban. Ez volt az ötállomásos fellépéssorozat első állomása, ahol Dave az új Soulsavers-szel közös feldolgozáslemezét, az Imposter-t reklámozta.…

Tovább

Egyéves a 101 Blu-Ray

Ma 1 éve jelent meg a 101 Blu-Ray, amelyen először élvezhettük videó formátumban a legendás pasadenai fellépésről a Sacred, a Something To Do és az A Question Of Lust című dalokat. Jöjjön most a Sacred:  

Tovább

Mintha mindig mindenki ugyanazt a ruhát viselné

Mintha ezeken a videókon mindenki mindig ugyanazt a ruhát viselné... Ez az utolsó előtti webclip New York-ból, a 11th Floor stúdióból, ahol 2007-ben Dave második szólólemeze, az Hourglass készült. Ebben a videóban is a Deeper And Deeper-en dolgozik Dave, Christian Eigner és Andrew Phillpott.  

Tovább

Kőművesdekoltázs és dobfelvétel

Mai Hourglass stúdióvideónkban a Deeper And Deeper dobfelvételeibe nyerhetünk bepillantást. A videó Andrew Phillpott kőművesdekoltázsával kezdődik, majd Christian Eigner dobolása látható/hallható. A végén pedig Dave legendás dalszöveget tartalmazó "whiteboard"-ja is látható, rajta a Deeper And…

Tovább
süti beállítások módosítása