Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

What's In Your Bag? - Dave és Rich Machin (Soulsavers) interjú 2012-ből

2023. május 21. - Szigi.

"Mi van a táskádban?" Dave és Rich Machin (Soulsavers) közös bevásárlókörútja egy lemezboltban, 11 évvel ezelőtt, a The Light The Dead See lemez promóciója kapcsán.

Tovább

Soulsavers interjú 2012-ből

Vasárnap esti elmerengéshez néhány videó a ma 11 éve megjelent Soulsavers-kollaboráció, a The Light The Dead See kapcsán. Ezekben az interjúkban Dave és Rich Machin beszélget arról, hogy hogyan is indult Dave és a Soulsavers közti együttműködés.

Tovább

30 éves egy zürichi koncert

Ma 30 éve Zürichben volt a Devotional Tour második fellépése. Van ebből egy egyórás videó is, de talán érdekesebb a teljes koncertfelvétel: ez ugyanis egy elég jó minőségű darab a Devotional Tour korai szakaszából. Az In Your Favourite Game című bootleg CD tartalma megegyezik ezzel a koncertnek a…

Tovább

Ötéves egy Mute Records együttműködés, az Ocean!

Ma 5 éve látott napvilágot az OCEAN című dal, amelyben két Mute Records művész, Goldfrapp, valamint bizonyos Dave Gahan duettje hallható. (A dal végül fizikai formátumban 2018 nyarán jelent meg, a Silver Eye című lemez Deluxe kiadásán).

Tovább

11 éves az első Soulsavers kollaboráció

Ma 11 éve jelent meg Dave és Soulsavers első közös lemeze, a THE LIGHT THE DEAD SEE! Dave és a Soulsavers a 2009-es Tour Of The Universe során ismerkedhetett össze, mivel a brit-amerikai formáció volt a Depeche Mode előzenekara jónéhány európai turnéállomáson. Ennek az együttműködésenek a gyümölcse…

Tovább
süti beállítások módosítása