Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bisscute "First Time Reaction"-ja: engem megérintett :)

2023. június 25. - Szigi.

Egy szép "First Time Reaction" erre a lusta vasárnap délutánra: egy fiatal lány most hallja először a Never Let Me Down Again-t (mégpedig a Tour Of The Universe: Live In Barcelona videóról). Spoiler: 7 és fél perc után kezd el küzdeni a könnyeivel :)

Tovább

Ma 30 éve volt Lehoczki Krisztián nagy pillanata!

Ma 30 éve volt Lehoczki Krisztián nagy pillanata! A Devotional Tour stuttgarti állomásán nemcsak ő, hanem a magyar rajongók is megdicsőültek. A BONG magazin külön írt az eseményről: "A turné legnagyobb megtiszteltetése a magyar rajongók egy csoportjának jutott, akik végigkísérték a zenekart…

Tovább

Itt a félórás ráadásblokk Párizsból!

Waiting For The Night, Just Can't Get Enough, Never Let Me Down Again, Personal Jesus, és egy Happy Birthday, egy rajongónak ajánlva, aki egy táblára írt üzenettel kívánt boldog születésnapot egy barátjának.

Tovább

Újabb setlistváltozat Párizsban

Néhány perce, kedélyes "Happy Birthday"-ezéssel vonult le a színpadról a Depeche Mode Párizsban! A HOME fórumba belinkelt videók kiemelkedően jó bulit sejtetnek - örülnék nagyon a személyes beszámolóknak! A setlist ezúttal a Speak To Me-Home-Waiting For The Night hármast hozta, idén először. Párizs,…

Tovább

Egy lengyel származású DJ hölgy remixe a Wrong-hoz

Az augusztus 4.-én megjelenő Sounds Of The Universe 12'' Singles Box következő mixe a WRONG (MAGDA'S SCALLOP FUNK REMIX). A lengyel származású minimáltechno DJ, Magdalena Chojnacka a Wrong-ból a húzósságra és a kemény basszusokra helyezte a hangsúlyt.  

Tovább
süti beállítások módosítása