Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma van a legendás san franciscoi koncertnek a 30. évfordulója!

2024. május 14. - Szigi.

Ma 30 éve volt a legendás koncert San Franciscoban, amelyről az Exotic-US Summer Tour legjobb minőségű bootlegjét ismerhetjük (ez gyakran Walking In My Boot címen ismert). Ugyanerről a koncertről származik a 4 évvel később hivatalos DM lemezre „keveredett“ World In My Eyes Safar mixének a beköszönése: „good evening, San Francisco!“

Daryl Bamonte egy kis számvetéssel készült az Exotic Tour Diaryban: "Pont ma 1 éve hagytuk el Angliát. Én 11 évvel érzem magam öregebbnek. Ma 20 000 ember előtt fogunk játszani. Argentínához képest egy kis klubkoncert..."

A felvételen érdekes módon a közönség alig hallatszik, viszont a hangminőség tökéletes, ez az egyik kedvenc bootleg hallgatnivalóm az összes DM bootleg közül. Dave nem mindig elégedett a publikummal: a Behind The Wheel alatt bekiabálja, hogy "csak ültök ott - ez nem egy kibaszott film!", majd aztán ztán az Everything Counts végén nyugtázza: "Tudtam, hogy nem hagytok cserben!". Talán nem is a legszerencsésebb, hogy pont erről a koncertről van a legjobb minőségű felvételünk, mindenesetre így is nagyon elégedettek lehetünk, mert ritka az ilyen jó minőségű koncertfelvétel.

A felvételen természetesen csak az első másfél óra a koncert felvétele.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3318402751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása