Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Welcome To My World

2013. március 29. - Szigi.

Természetesen jobbkor nem is indíthatnám ezt a blogot, hiszen éppen információdömping van a Depeche Mode új nagylemeze, a Delta Machine kapcsán. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy egyrészt rohadt sok meló vár rám, másrészt pedig már most le vagyok maradva. Ezért megkísérlem azt, hogy az október 23.-i sajtótájékoztatótól napjainkig felgöngyölítsem az eseményeket.

Aki ismeri eddigi internetes munkásságomat (pl. cureous.blog.hu, vagy Index Fórum, Depeche Mode Klub), az tudhatja, hogy nem egy szenvtelen információhalom lesz a blog, bár az elején, ebben a zsúfolt időszakban bizonyára ezek lesznek túlsúlyban. De lesznek bőven szubjektív információk, vélemények, korábbi DM-dalok szétcincálása, dalszövegfordítások -és elemzések, illetve néhány igazán jól sikerült komment az internet különböző bugyraiból (természetesen forrásmegjelöléssel). És eleve, minden, ami Depeche Mode.

Jó szórakozást! Welcome To My World!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr505180769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása