Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ez kimaradt: a DM koncertje zárja a Forma-1 Abu Dhabi futamát (freestate.hu)

2013. május 21. - Szigi.

Novemberben a híres elektronikus együttes - a depeCHe MODE fog élőkoncertet adni az Abu Dhabiban megrendezésre kerülő Forma 1-es futam utolsó éjszakáján, a Yas Island - du Arénában.

Múlt hét kedden jelentették be a szervezők, hogy a méltán világhírű brit elektronikus trió áll majd színpadra a Yasalam Fesztiválon, amely Grand Pix-hez tartozó programsorozat része…

Továbbá a Flash Entertainment (Arabian Travel Market, Dubai) azt is elmondta, hogy a Yasalam futam-utáni koncertek most 4 teljes napon át tartanank majd, hiszen az idei Abu Dhabi Grand Pix - Forma 1-es futama október 31-én kezdődik és november 3-án ér majd véget a Yas Marina Circuitben. A programsorozat első napján pedig arab művészek koncertjei lesznek majd láthatóak - hallhatóak.

Maga a fesztivál a korábbi években csak 3 napig tartott, de idén már egy 4 napos koncertsorozat várja az érdeklődőket. A zárónap főfellépőjét pedig mindig csak később hozták nyilvánosságra!

A koncertek látogatottsága létszámban korlátozott, hiszen a Yasalam Fesztiválra kizárólag csak érvényes, Forma 1-es jeggyel lehet majd belépni, amely a jegytulajdonosok számára további Flash koncertkedvezményekkel járnak.

Abu Dhabiban a Yasalamot azért szerveztük meg, hogy a teljes régió élvezhesse a versenyt - annak 5-ik évfordulóját, és hogy emellett megünnepeljük az arab élőzene kulturális örökségét méghozzá egy ilyen nagy, globális fórum keretein belül. A depeCHe MODE fellépésével összevonva azt reméljük, hogy ezzel kiszolgáljuk a fővárosunk sokszínű multikulturális közönségét és az idelátogatókat.” - mondta Mike Fairburn a Flash Entertainment / marketing- és kommunikációs alelnöke.

“A verseny-utáni koncertek eddig is mindig megrendezésre kerültek és ez a jövőben is így lesz, hogy kiemelje a Forma 1-es futam hétvégéjét.”

Concert for the Masses

A zenetörténelemben a 80-as évek elején alakult essexi (akkor még 4-tagú!) depeCHe MODE-ot a világ legsikeresebb elektronikus zenekarának tartják. Az együttes idén márciusban jelentette meg 13-ik stúdióalbumát “Delta Machine” címen. Karrierük során eddig több mint 100 millió lemezt adtak el világszerte az EMI Group (Recording Company) adatai alapján.

A hosszú évek alatt a dM munkásságára olyan kiváló zenekarok hivatkoztak már, mint például a Pet Shop Boys, The Killers, a Linkin Park vagy a Coldplay. Az együttes pedig a múlt héten kezdte meg „Delta Machine Tour” elnevezésű világkörüli koncertturnéját.

A Yasalamon eddig az alábbi híres előadóművészek és zenekarok léptek már fel korábban: Beyonce, az Aerosmith, Kanye West, Paul McCartney, Prince és Britney Spears. Múlt évben a koncertsorozat utolsó éjszakáján pedig a rapper - Eminem volt a főattrakció.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr85310831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása