Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tízezrek énekeltek a Depeche Mode konertjén (blikk.hu)

2013. május 22. - Szigi.

A világ egyik leghíresebb zenekara mindent megkapna, amit csak kér, tagjai mégis szerények. A koncertet szervező Live Nation képviselője szerint Dave Gahannek és társainak semmilyen extra kívánsága nem volt. – Kényelmes öltöző, a szokásos ellátás, semmi különleges dolog, ezek szerepeltek a listán – tudtuk meg Márkus Éva marketing- és PR-igazgatótól, aki azt is elárulta, a zenekar már a pünkösd hétfőt itt töltötte.

Tízezrek tomboltak Dave Gahannel

Ám ahelyett, hogy a sztárok a város utcáit rótták volna, a szállodában maradtak, hiszen egy ilyen turné nagyon fárasztó. A tervek szerint a Depeche Mode februárig szinte folyamatosan úton lesz. A Puskás stadionban egyébként már hat nappal korábban megkezdődtek az előkészítési munkálatok, hétfő hajnaltól pedig építették a színpadot, a díszleteket és a technikai felszerelést, hatvan magyar technikus segített. Aztán kedd este elsőként felhangzott a „Welcome to my world", azaz Isten hozott benneteket a világomban című dal. A Depeche Mode háromnegyed kilenckor lépett a színpadra, s mintegy 25 ezer rajongó kezdett el hangosan sikítani a Puskás Ferenc stadionban.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr445313412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása