Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Múltidéző: Puskás Peti meggyalázza a Strangelove-ot

2015. január 28. - Szigi.

Nézelődtem a régi cuccaim között, és úgy döntöttem, hogy közzéteszek néhány, esetleg érdeklődésre számot adó videót. Történelmileg úgy alakult, hogy ezek nagy része a kettőezres évek közepén készült, így jórészt a Playing The Angel-érát foglalja magába. Fontos megjegyezni, hogy ezek zöme a Freestate.hu oldalról származik, de nagy részük ma már nem letölthető.

Elsőként máris itt van Puskás Peti Megasztár-produkciója, 2006 március 4.-ből. A később hírességé váló énekes itt éppen nagyon rossz formáját nyújtja, és a Strangelove-ot énekli el, tulajdonképpen majdhogynem egyetlen helyén lévő hang nélkül. A zsűri óvatosan fogalmaz (kivéve Somát), illetve itt beszél Presser arról, hogy miért jön be neki nehezen a Depeche Mode, és hogy milyen összefüggést érez a zenekar és a nyolcvanas évekbeli NDK között. A következő adásban Presser elnézést kért ezért a véleményéért.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr727117477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildcow 2018.02.26. 20:38:07

Ez tényleg gyalázatos volt. Soma megmondta a tutit.
süti beállítások módosítása