Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Yosemite legnagyobb bűne: késik a Depeche lemez! (beszeljukmac.com)

2015. július 03. - Szigi.

A 2015-ös WWDC az El Capitan bemutatásával kezdődött, ahol megemlítettték, hogy a macfelhasználók 55%-a már Yosemite felhasználó.

Ez sokkal jobb, mint a Windows 8.1-es rendszerének a 7%-os elterjedtsége, de többet is várhatnánk egy olyan OS X-től ami ingyen letölthető egy klikkeléssel és hasznos funkciókkal kecsegtet.

Profi felhasználök közt ugyanis valamennyire köztudott, hogy akadnak problémák bizony a rendszerrel, ezért is vártunk inkább több stabilitást, mint új funkciókat a következő OS X-től. Tudhatjuk, hogy nagyjából az Apple is erre gondolt a meetingen mikor kitalálták az El Capitan-t.

Őszi megjelenéséig viszont sajtóban még találkozhatunk majd olyan ciki Yosemite kritikákkal, mint amit Martin Gore adott a Gigwise interjújában, ahol megkérdezték igazak-e a pletykák miszerint nekiállt új dalokat írni?

“Szó szerint csak néhány hete kezdtem el írni. Egy kis szünetet tartok most, mert úgy döntöttem, ha már nekiállok új dalokat írni, és egy évet vagy többet a stúdióban töltök akkor ideje új Mac-et vennem.

Az utolsót azt hiszem még 2009-ben ben vettem – szóval itt az idő! Azonban bármikor is szánja rá magát az ember, kész rémálom mindent feltelepíteni és regisztrálni az új géphez. Természetesen Yosemite-vel előre telepítve jött a gép amíröl mindenki tudja: semmi nem megy vele!

Szóval visszaálltam Mavericks-re, de az is egy csomó problémát okozott. A legtöbb dolog kábé most kezd csak működni. Szóval ez a hét nem az írásról szólt, de már elkezdtem.”

A hírt Rákos Tibor (reclipse) küldte, köszönjük!

Az eredeti cikk itt olvasható: http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/a_yosemite_legnagyobb_bne_kesik_a_depeche_lemez

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr377593260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása