Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Martin Remix Ep októberben!

2015. július 21. - Szigi.

Martin folytatja az MG projektjét, és október 2.-án egy új remix EP-t jelentet meg. A remixek között megtalálható lesz a már napvilágra került Europa Hymn (Andy Stott) és Pinking (Christoffer Berg) átirat is, ezen kívül pedig a Brink-hez Virgil Enzinger fog újraértelmezést készíteni. A remix EP vinyl kiadása tartalmazni fog két, eddig kiadatlan MG szerzeményt is, ezek címei: De Nada és Gifting.

Ami még izgalmasabb: Martin remixversenyt hirtedet a rajongók számára: a Featherlight című MG dalból várja az átiratokat, amelyeket az alábbi soundcloud oldalra kell feltölteni: 

https://soundcloud.com/groups/mgxmg-remix-competition

A remixkészítéshez itt találhatók meg a "hozzávalók": 

https://bundles.bittorrent.com/bundles/mgxmg

A remixverseny határideje augusztus 21, ezután Martin a mixek hallgatásával és rangsorolásával fogja tölteni a nyár hátralévő részét, mert augusztus 31.-én már győztest is hirdet. A győztes alkotás rákerül a remix EP-re is!

Virgil Enzinger munkásságával itt lehet megismerkedni: https://soundcloud.com/virgilenzinger

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr917643820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása