Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Gyorgy Kiss beszámolója a londoni Soulsavers-koncertről (Index Fórum)

2015. október 28. - Szigi.

nos, beszámoló. ok, egy rövidet, lehet nem lesz kronóligiai sorrendben:)  18.56 ra érkeztem a sheperd's bush empire hez, a város másik végéről, és ez a sor fogadott : 

https://www.youtube.com/watch?v=c4Y4dG4qdCQ

még sarkon túl is volt vagy 60-70 méter "nép" :), tudtam, h ezt végig nem állom. utoljára sztem az 1998 as bécsi depeche mode koncerten voltam hajlandó órákat állni miattuk. meg talán, 2001 ben pesten a kisstadionnál. nagyszerű zene, és minden, style és egyebek, de én már nem állok még 1 órát sem, még miszter gahanért sem , uh inkább bementem a szemben lévő kocsmába, 1 söröcskére. amúgy, már a sor mellett elhaladva, is sok magyar szót hallottam, sor végén is pont egy magyar pár?, állt. bent hallottam magyar szót bőven, szóval voltak szép számmal honfitársak. 
nahde, a sor kb 30 perc alatt harmadára fogyott, nah, akkor beálltam, és kb 10 perc alatt bent is voltam.

a hely szép, már bántam, h nem ülőt vettem. mindegy.

https://www.youtube.com/watch?v=-dSYRc5a8Uw

20 óra előtt pár perccel az egyik páholyban megjelent andy fletcher, tisztes óvációval fogadták, meg gordeno is ottvolt vele, + vki írta, h a dave family is, őket nem ismertem fel. szép lett volna, ha alan legalább nézőtéren ottvan. vagy lehet ottvolt, de neki nemvolt óváció az tuti :(

gahan & és a ss 20 után kezdett, nemtom mennyivel. sajnos, már az elején feltűnt, h mintha vmi gáz lenne a hangosítással, az erősebb éneknél, berezgett , vagy túlvezérelt volt, vagy fogalmam sincs, nemértek hozzá, de sztem tompább (is) volt, nem szedte le fejem. reméltem, h ez az első pár szám, vagy perc után megszűnik , de sajna nem, végig maradt, ami készített felvételen is hallható, mikor dév erősebben énekel. nem telefon rezonált be, sajnos végig olyan volt. kár.

a számokat nemtom egyesével leírni, a fénypontok nekem, my sun, take me back home.

legnagyobb óvációk: my sun, all of this and nothing, dirty, természetesen a két mode szám, condemnation, és a csúcs a walking. mármint a közönségnek, nekem a my sun.

andy fletcher, egyszer kiment, a my sun után lelkesen tapsolt, meg ha jól emlékszem a kingdom után is.

elég messze álltam, de amennyit láttam, és hallottam, dév remek formában, a performance tökéletes volt, és mint zenekar jól műkődött, sztem. összeségében, 35 fontot simán megért. ha átszámoljuk, itt londonban a belvárosban 5 font egy sör, vagy már több valamennyivel, szóval kb 6 sör ára. ez pesten, kb 3600 forint, ha arányaiban nézzük, szóval ennyit simán megért miszter gahan, de nekem a live stream es los angeles a minőség miatt jobban tetszett. a hanggal nem voltam elégedett :( (ami valszeg nem dév és a zenekar hibája) , de így is simán megérte. legszívesebben megnézném párizsban is mégegyszer. szóval tetszett. kár, h bp re nem mennek, arre tuti hazarepülnék :) 
nem is lett olyan rövid :)

walking full:
https://www.youtube.com/watch?v=x2M_7OHBhXc

kingdom not full:

https://www.youtube.com/watch?v=R2GTRD_2VsI

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr508028910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása