Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy Alan-alkotás 1989-ből, amit még talán sosem hallottál!

2016. március 05. - Szigi.
Alan Wilder nemcsak a Depeche Mode és a Recoil keretein belül kamatoztatta a kreatív energiáit, hanem néha-néha egy-egy remixet is készített. Ez az első ilyen alkotás, amely egyben egy hosszú ideig tartó együttműködés kezdete is volt Toni Halliday-jel, aki később a Bloodline nagylemez két dalában is énekelt (Edge To Life, Bloodline), valamint Alan később még egy másik Curve-dalt (Polaroid) is remixelt. Ez az első együttműködés 1989 márciusából származik, és tulajdonképpen a Hydrology és a Violator között nem is meglepő a hangzás: térdig gázolunk a Kraftwerk-hatásban, csattognak a dobok, elhúz mellettünk a Trans-Europe Express, és közben elidegenítő hangok szólnak a telefonból... Hallgassuk megy együtt ezt az igazán remek korai Alan-művet; a dal eredetije ennél sokkal erőtlenebb. Jöjjön tehát Toni Halliday-től a Time Turns Around Eurotech-remixe!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr518402530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2016.03.08. 17:00:50

Wooow. Ez tiszta Kraftwerk, na jó ez így teljesen nem igaz, de a minták tisztán hallhatóak, viszont ez is egy olyan dal, amit eddig nem hallottam és az elejétől a végéig teljesen rendben van :)
süti beállítások módosítása