Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma egyéves az MG lemez!

2016. április 24. - Szigi.

Martin pontosan 1 éve adta ki az instrumentális szólólemezét, MG címmel. A 16 instrumentális szösszenet úgy hangzott, mintha különböző, általában rövid instrumentális DM-dalok eddig kiadatlan gyűjteménye lett volna: a korábbi Depeche-dalok közül jónéhány csont nélkül ráfért volna erre a felvételre (Introspectre, Esque, Spacewalker). A csodálatosan szóló, sci-fi soundtrack-jellegű alkotás igen kellemes hallgatnivaló az arra fogékonyaknak: néhány helyen pedig a Martin DJ-szettek szigorú, négynegyedes világa köszön vissza. Hallgassunk most meg egy ilyen húzósabb felvételt a lemezről; ez a "károgós" Crowly!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr258654310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2016.04.29. 18:03:22

Na ezért szeretem az instrumentális zenéket, mert ez szín tiszta elektronika turbón járatva és a fenti remekmű hangzásától libabőrös lettem :)
süti beállítások módosítása