Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Készen állsz egy kis korai Recoil-hangulatra? 25 éves a Come Alive remix!

2016. június 10. - Szigi.

Ma 25 éve jelent meg egy Nitzer Ebb EP, As Is címmel. A négy remixet tartalmazó kiadvány igazi Mute-allstars gárdát vonultatott fel, hiszen a mixeket újragondolók között szerepelt Flood, Barry Adamson és Paul Kendall is. A Come Alive című dalt pedig nem más mixelte, mint Alan Wilder, aki az ugyanebben az évben megjelent Ebbhead című Nitzer Ebb-lemez producere is volt. Hallgassuk meg ezt a kiváló felvételt!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr258797696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2016.06.10. 15:30:48

Ismerem a kislemezt, és csak annyit hozzá, hogy mind a 4 remix telitalálat. Alan Wilder soha nem okozott csalódást és eme remekmű is bizonyítja, hogy a zsenialitása megkérdőjelezhetetlen és nem lesz még egy ilyen fantasztikus zeneszerző, billentyűs, szintetizátoros, satöbbi, satöbbi a világon. Ez nem fényezés, hanem elismerés, mert a Maestro anno már lerakta a névjegyét az asztalra :)
süti beállítások módosítása