Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Depeche Mode újra Budapesten - A Global Spirit Turné május 22.-én és a Groupama Arénába! (recorder.blog.hu)

2016. október 11. - Szigi.

A Depeche Mode új stúdióalbuma Spirit címmel jelenik meg 2017 elején, a hozzá kapcsolódó Global Spirit című koncertkörút pedig 2017. május 5-én indul Stockholmban és május 22-én ér Budapestre, mégpedig egy stadionba, a Groupama Arénába.

A Depeche Mode a mai napon egy sajtótájékoztató keretében jelentette be Milánóban, hogy jövő év elején megjelenik Spirit című 14. stúdiólemeze (amely négy évvel követi a 2013-as Delta Machine-t) és elindul egy újabb világkörüli turnéra is. Az új lemez producere James Ford, a Simian Mobile Disco alapítója, akinek legutóbbi munkái között található például Arctic Monkeys-, Foals- és Florence And The Machine album is. A Depeche Mode új, Spirit című kiadványa 2017 elején fog megjelenni a Columbia Records gondozásában.

A Global Spirit-koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint 1,5 millió rajongó láthatja majd Dave Gahant, Martin Gore-t ésAndy Fletchert játszani. A turné a stockholmi Friends Arenaban indul 2017. május 5-én, Budapester május 22-én érkezik és az európai szakasz július 23-án végződik majd Kolozsváron az utolsó stadion koncerttel. A teljes útvonal a cikk végén megtekinthető.

A budapesti koncertre a jegyek október 21-én 10 órától kaphatóak a www.livenation.hu oldalon keresztül. Korlátozott számban kiemelt álló jegy is kapható a 6 különböző ülő-, és a normál állójegy mellett. Mindkét típusú állójegy mellé Early Entry csomag is vásárolható. További információk a www. livenation.hu oldalon találhatók.

A 2017-es nyári európai részt követően a Global Spirit turné Észak- és Dél-Amerikában folytatódik majd. Ez lesz a DM 18. turnéja, és három év kihagyás után az első élő fellépéseik. Az együttes utolsó koncertkörútja, aDelta Machine Tour - amit több mint 2,5 millió rajongó láthatott Európában és Észak-Amerikában a teltházas előadásokon -, egyike volt 2013. legnagyobb és legkelendőbb koncertsorozatainak. Az új turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci óragyártóval, a Hublot-tal együttműködve, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek: céljuk, hogy biztonságos ivóvizet nyújtsanak mindenkinek a világban.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr311796103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása