Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma 24 éve minden megváltozott...

2017. február 15. - Szigi.

"Ez egy olyan szám, amely teletölti a fejedet, egyszerűen berobban a pofádba...erre lett kitalálva. Van benne szexualitás, erős érzelmi dominancia. Nem kifejezetten az én választásom volt, de úgy láttuk, ez a szám az, amely jelenleg először prezentálhatja jelenlegi énünket. Megmutatja az embereknek mire számíthatnak."

Ma 24 éve kijött egy kislemez, amivel sok minden megváltozott. Ti is sokkolódtatok? :) Boldog születésnapot, I FEEL YOU!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr412258664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blavatsky 2017.02.15. 23:33:24

Nem kicsit! ;) Volt olyan Mode-os haverunk, aki úgy próbálta (leginkább magának) megmagyarázni az új DM hangzást és imidzset, h. a fiúk ráuntak a "popsztárosdira" és azért csinálnak ilyen "fos" rock zenét, h. kiábránduljanak belőlük a rajongóik... :D Személy szerint már akkor is jót röhögtem ezen az elméleten... Tény, nagyon fura volt mind az audio, mind a vizuális élmény: Dave hosszú hajjal "rockergetett", Alan hagyományos dobszerkó mögött "dübörgött" (Martinhoz és a gitárjához addigra már hozzászoktunk) és a zene tényleg "visítva" robbant az ember pofájába. De olyan erő volt benne és annyi "kúlság", h. nem lehetett ignorálni. Ezért is volt annyira megosztó a rajongók körében: viszonyulni kellett hozzá, vagy csípted vagy utáltad, de közömbösnek nem tudtál maradni iránta. Sok régi Mode-os fordult el ekkor a zenekartól, amit eléggé furcsálltam, mert számomra már akkor is nyilvánvaló volt, h. az "I feel you"-val "előkészített" album egyszerűen zseniális. Minden benne van, amit a Depeche Mode 13 év alatt megtanult és felépített és mégis olyan pezsdítően újszerűnek hatott, mintha egy vadonatúj együttes robbant volna be a zeneiparba azonnal helyet követelve magának a legnagyobbak között....

Krennic 2017.02.16. 08:41:57

Nagyon utáltam. :) A WIMS viszont letaglózott, és annak hatására hallgattam meg az albumot. Hatalmas élmény volt.
süti beállítások módosítása