Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma 8 éve jelent meg a 21. század Violatora! :)

2017. április 20. - Szigi.

"Egyszerre eklektikus és energikus, az új nagylemez az elmúlt évtized leginkább elkápráztató és stílusában leginkább változatos zenei anyaga lett. A Depeche Mode ezúttal a hagyományos elektronikus hangszerek világába tér vissza. Analóg szintetizátorok és dobgépek egyvelege egészíti ki azt a futurisztikus-retro élményt, amelyet az album nyújt. A dalszövegben megtalálható minden az együttesre oly jellemző elszenvedett gyötrődés, némi nyíltan vállalt fekete humorral megspékelve - talán érezhetőbben, mint eddig bármikor. (...) A Depeche Mode legújabb előre mutató mestermunkája, mondhatni a 21. század 'Violator' albuma. (...) A Depeche Mode zenei és személyi oldalról nézve egyaránt egyfajta csúcson van (...). A régi ellentétek feloldódtak, a csatabárdokat elásták, a rossz szokásokon felül emelkedtek. 

"Egy óriási album, amellyel a hírnevünket öregbítjük." - nevet Dave. "Abban a kegyben volt részünk ezúttal, hogy több szám született, mint ahányra valójában szükségünk volt, ráadásul egytől egyik minőségi számok."

"Nagyon jól éreztük magunkat együtt." - jegyzi meg Martin. "A stúdióban fantasztikus légkör uralkodott. Nagyon kevés nézeteltérés, igazán céltudatos összpontosítás."

"A legnagyszerűbb dolog ebben az albumban a kiváló minőségű dalok magas száma." - csatlakozik Andy. "Martin igen termékeny volt ezúttal és nagyon színvonalas dalokat irt. Legalább 20 dalt rögzítettünk, ami elég jónak számít a Depeche Mode-nál."

"Nagyon sok analóg szintetizátort és dobgépet használtunk, amely egyfajta időutazást jelentett az Univerzumban." - fejti ki Martin. A hagyományos elektronikus hangszerek világába tértünk vissza, anélkül hogy a hangzás túlságosan retro lenne. Egyfajta jövőkép tegnapról. Ezért is olyan tökéletes az albumcím."  (a fordítások a HDMFC honlapjáról származnak)

Ma 8 éve jelent meg az a Depeche Mode-lemez, aminél megtanultunk a sorok között olvasni! :) Akkor nem igazán jött át mindenkinél, azóta viszont szépen öregedett: boldog 8. születésnapot, SOUNDS OF THE UNIVERSE! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5912438565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NewZ 2017.04.20. 07:54:33

Szerintem is jó,de nem a legjobb lemezük...De a Corrupt..
Aaaaaaah:-)

Krennic 2017.04.20. 10:15:47

Akkor is imádtam és most is szeretem. Zeneileg az egyik legkülönlegesebb lemezük.
süti beállítások módosítása