Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Érdekesség: máshogy játszották a Where's The Revolution végét Stockholmban és Amszterdamban

2017. május 09. - Szigi.

Nem túl gyakran fordult elő, hogy a Depeche Mode egy turnén belül változtatna egy-egy dal eljátszásán, vagy zenei szerkezetén (kapásból csak a Music For The Masses Tour People Are People-jének kétféle előadásmódja ugrik be; itt ugye a turné első néhány állomásán egy hosszabb verzióját játszották az 1984-es nagy slágernek), ám a Where's The Revolution-t eddig kétszer kétféleképpen fejezték be. 

Stockholmban véget ért a WTR, majd a daltól teljesen külön jött még egy tapsoltatós rész és még egy refrén (be kell vallanom, hogy elsőre teljesen azt hittem, valami baj van a Periscope közvetítéssel). 

Amszterdamban viszont már "normálisan", enélkül ment le a koncert.

Érdekes megoldás; eddig a warm up show-kon az amszterdami verziót hallhattuk. Lehetséges, hogy Stockholmban annyira lelkes volt a közönség, hogy még belejátszottak egy kicsit a dalba? (a felvétel alapján ez a valószínűsíthető). Esetleg egy kis esély van rá, hogy technikai probléma volt?

Mindenesetre érdekes, kíváncsian várhatjuk az esti antwerpeni fellépést! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr212493495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása