Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tizenegy kamionnal és öt busszal érkezik a Depeche Mode - origo.hu

2017. május 12. - Szigi.

Május 17-én kezdődik és négy napig tart a Depeche Mode-koncert díszletének építése és előkészítése. Több mint 500 négyzetméter alapterületű, kétszintes színpad épül.

Május 22-én, hétfőn lép fel a Depeche Mode a Groupama Arénéban, amely így koncerthelyszínként is bemutatkozik. A show-ról, amelyre minden jegy elkelt, a Live Nation közölt részleteket. Kiderült, hogy a zenekarral saját szakács és konyhai személyzet érkezik Budapestre, a teljes utazó stáb a zenekarral együtt hetvenfős.  

Tizenegy kamionnal szállítják a felszerelést, emellett négy busz és öt kisbusz is a turné része, miután minden felszerelést maguk visznek valamennyi helyszínre. A kétszintes színpad több mint 500 négyzetméter alapterületű lesz, a hátát óriási ledfal adja, amelyen a koncert nagy részében Anton Corbijn fotóművész és kliprendező munkái egészítik ki a látványvilágot. Emellett stroboszkópot és füstgépeket is használnak koncert közben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1712501373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása