Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Flashmobbal készülnek a magyar rajongók a Depeche Mode koncertre (zenemagazin.hu)

2017. május 19. - Szigi.

Május 22-én érkezik Budapestre a Global Spirit turné keretein belül angol örökifjú pop-ikon banda, a Depeche Mode. Erre a rég várt eseményre a magyar rajongók egy különleges megmozdulással készülnek, mégpedig a Never Let Me Down Again alatt szokásos karlengetést fehér kesztyűben abszolválják majd.

Amikor az 1988-as Music For The Masses album nyitódala felcsendül a Depeche Mode koncerteken, akkor a világ minden táján a közönség egy adott pillanatban, egy emberként emeli magasba a kezét és lengeti a karjait Dave Gahan irányításával. Mivel általában ezt egyszerre nagyjából minimum 40-50 ezer ember teszi, ezért nagyon látványos eleme ez a koncertnek.

A magyar rajongó tábor talán az egyik legfanatikusabbak közé tartozik a világon. A május 22-i budapesti koncertre pedig egy úgynevezett integessünk fehér kesztyűben a Depeche Mode  koncerten flashmobbal készülnek. A már említett Never Let Me Down Again alatt a megfelelő pillanatban ezt a kézlengetést megspékelik azzal, hogy lehetőség szerint legyen minél több kézen fehér kesztyű, és így tegyék egyedivé ezt a megmozdulást.

Mindehhez már napok óta megy a szervezkedés, így remélhetőleg minél nagyobb számban csatlakoznak ehhez a koncerten résztvevő rajongók. Tehát mindenki hozzon magával hétfőn a Groupama Arénába még egy pár fehér kesztyűt és merje majd a megfelelő pillanatban használni is. Nagy befektetést sem igényel ez a látványosnak ígérkező performance, hiszen nagyjából 100 ft-ból megoldható a kesztyűk beszerzése.

Az esemény weboldala itt található: http://depeche-mode-rajongok-magyarorszag.webnode.hu/

A cikket innen ollóztam

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9512525673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása