Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Depeche Mode Blog idei utolsó vállalása: nagy összefoglaló a Depeche Mode 2017-es turnéjáról!

2017. december 18. - Szigi.

A Depeche Mode rendkívül sűrű éven van túl: megjelent egy nagylemez, három kislemez, megismertünk 12 új dalt, egy új feldolgozást, és végigkövethettünk 89 koncertfellépést. Azt találtam ki, hogy az idei év hátralévő részében ezeknek a fellépéseknek a dalait veszem újra sorra, még egyszer rendszerezve, visszaemlékezve, hogy mely dalokat tartotta érdemesnek a Depeche Mode idén arra, hogy műsorra tűzze az idei turnéja során. És természetesen bizakodom abban, hogy az új évben újabb dalok kerülnek bele a Global Spirit Tour eddigi, a korábbi két turnénál kicsit szűkösebb repertoárjába!

Kezdésként mindjárt jöjjön egy nagyon híres dal, amellyel idén minden koncert kezdődött. Nagy meglepetésre - némiképpen a U2-koncertek mintájára - ez nem egy Depeche Mode dal volt, hanem a The Beatles-től a REVOLUTION!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr213509857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása