Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Véget ért a forradalom: kettészakadt a setlist Berlinben!

2018. január 19. - Szigi.
Véget ért a második este is Berlinben! A beszámolók kiemelték, hogy sokkal jobb hangulatú fellépés volt, mint a tegnapi, mind az együttes, mind a közönség tekintetében. A setlist 4 helyen változott, a legnagyobb meglepetés nem is a bekerülő csereszámokban van (Sister Of Night, Policy Of Truth, Judas, I Feel You), hanem abban, hogy a Policy a Where's The Revolution-t cserélte le, így már csak 2 Spirit dalt reprezentál a Global Spirit Tour... (az Ultráról változatlanul 5 dalt hallhatunk). Voltak már korábban is nagy kihullások, de korábban az első, a beharangozó kislemezt soha nem dobta egyetlen koncert erejéig sem a zenekar. Különlegessége még a setlistnek, hogy lassan ketté lehet választani: a Home-ig bezárólag - az egyetlen World In My Eyes kivételével - csak Alan Wilder kiválása utáni dalokat játszanak; a Home után pedig - a Where's The Revolution elhagyásával - kizárólag Alan Wilder kiválása előttieket. Mindenesetre érdekes fejlemény; a Martin blokkig Global Ultra Tour-t hallunk, utána pedig Greatest Hits 83-93 Tour-t :)
 
Berlin, második este, setlist:
 
01 Revolution / Cover Me (remix)
02 Going Backwards
03 It's No Good
04 Barrel Of A Gun
05 A Pain That I'm Used To
06 Useless
07 Precious
08 World In My Eyes
09 Cover Me
10 Sister Of Night
11 Home
12 In Your Room
13 Policy Of Truth
14 Everything Counts
15 Stripped
16 Enjoy The Silence
17 Never Let Me Down Again
 
18 Judas
19 Walking In My Shoes
20 I Feel You
21 Personal Jesus
 
A turné gördül tovább, a következő fellépés Nürnbergben lesz holnapután - érdekes lesz figyelni, hogy visszatér-e esetleg a Where's The Revolution!
 
berlin_2_pain_gordeno.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1913589211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása