Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy budapesti vegetáriánus étteremben tűnt fel a Depeche Mode egykori (?!?) tagja - a keleten.hu írása

2018. február 05. - Szigi.

Egy budapesti vegetáriánus étteremben tűnt fel Martin Lee Gore Egy budapesti vegetáriánus étteremben tűnt fel a Depeche Mode egykori tagja Martin Lee Gore. Természetesen az ott dolgozókhoz igen közel áll a az egykori Depeche Mode zenéje, így nem voltak restek egy közös fotóra összeállni. És, hogy mit keresett Budapesten Martin Gore? Nos ma este adnak koncertet a Papp László Budapest Sportarénában este 20:00-kor.

Martin Lee Gore a Depeche Mode alapító tagja 1980-tól. Miután Vince Clarke 1981-ben Speak & Spell debütáló albumuk után elhagyta a csapatot, így Gore lett a Depeche Mode egyik dalszerzője. A Depeche Mode második albumára, az A Broken Frame-re írt dalok rendkívüli mértékben különböztek mind szövegükben, mind hangzásukban Vince Clarke Speak & Spell-en megismert stílusától. Miután Alan Wilder véglegesen csatlakozott a csapathoz 1983-ban, egyre meghatározóbb szerephez ő jutott a dalok végső hangzásával kapcsolatban, az 1993-as Depeche Mode albummal bezárólag.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1913636928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása