Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy soproni fodrász készíti el a Depeche Mode frizuráját - az Origo cikke

2018. július 02. - Szigi.

A legizgalmasabb tények és legkülönlegesebb sztárigények az idei Telekom VOLT Fesztiválról.

5 nap alatt 150 000-nél is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több mint 200 tonna. Az OTP Junior-Petőfi Rádió Nagyszínpad fölé idén 1000 m²-es fedés kerül, a talajt 10 000 m²-en fedik különféle talajtakarók. Az új helyen felépülő óriáskerékről egy tízemeletes ház magasságából nézhetünk körül a VOLT-on, de Sopronra és a környező osztrák városokra is rálátunk majd innen. A Telekom Téren egy időben összesen 1400 ember használhatja az ingyenes wifit, a 252 db telefontöltő pedig (a nyitvatartási időn belül) minden nap déltől éjfélig, összesen 56 órán keresztül áll majd a fesztiválozók rendelkezésére.

600 db WC, 150 tusoló, 400 fős biztonsági szolgálat, 200 fős egészségügyi bázis és egy minikórház is felépül a VOLT-on.

Jelentős újítás, hogy a VOLT-on csak ún. repoharat használnak. A fesztiválozók 450 Ft-ért vásárolhatnak olyan, egyedi tervezésű poharat, amely nem visszaváltható ugyan, denem kell mindvégig magukkal hordaniuk,bármikor tokenre váltható a VOLT ideje alatt, majd ennek átadásával egy újat szerezhetnek be a következő vásárláskor.

Különleges elvárások a sztároktól

A világsztárok igényeit a legtöbb esetben igen költséges megoldani. Főként azért, mert már az érkezésük is sokszor külön repülőkkel történik, Bécs legdrágább szállodáihoz ragaszkodnak, de persze akadnak érdekes kívánságok is.

Dave Gahan a Depeche Mode budapesti koncertjén 2018. február 2-ánFOTÓ: HIRLING BÁLINT - ORIGO

Az idei fellépők között a virág a menő: az egyikük egy váza frissen vágott csokrot kért, hangsúlyozva, hogy liliom nem lehet közte, és felírt még további egy nagy csokor virágot, ebben nem volt megkötés. Mindemellett még három levendula illatú folyékony szappan is áll a kívánságlistájukon. Egy másik fellépő pontosan 36 fehér rózsát kíván, a kérés, hogy hosszú szárú legyen, tüske és levél nélkül. Mások - egyebek mellett - egy nagy üveg babaolajat írtak a listára, egy sztár DJ 8 db AA-s és 4 db AAA-s ceruzaelemet, 12 pár fülhallgatót, 6 pár férfi alsót és ugyanennyi sportzoknit szeretne. Az idei VOLT egyik legkeményebb csapata pedig egy mosógéppel érkezik, amit a szervezőknek kell bekötni a backstage-ben. A legizgatottabb azonban minden bizonnyal az a soproni fodrász lehet, aki lehetőséget kap, hogy kedvenc csapata, a Depeche Mode frizuráját készítse el a koncert előtt a backstage-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3514088779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása