Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Retrospektív visszatekintés a The Singles Boxok ürügyén!

2018. augusztus 08. - Szigi.
Augusztus 31.-én jelenik meg a Depeche Mode THE 12'' SINGLES sorozatából az első 2 darab. Az első az 1981-es év négy kislemezes kiadványát (a Speak And Spell-érát), a második pedig a 1982-es esztendő (az A Broken Frame időszaka) három kiadványát fogja tartalmazni. A retrospektív kiadvány alkalmából mi most végigvesszük a 7 kislemez teljes tartalmát, minden nap 1 dalt. Időrendi sorrendben haladunk, így tehát az 1981 szeptember 11.-én megjelent Flexipop maxi néhány nap múlva kerül majd sorra.
 
A Speak And Spell Box első lemeze mindjárt egy különlegességet rejt magában. A Dreaming Of Me ugyanis az egyik abból a 2 DM-kislemezből, amely soha nem jelent meg 12'' formátumban (a másik a Peace, de annak néhány mixe szerepelt későbbi kiadványon). Így tehát az első 12'' lemez mindjárt két 7''-es lemez tartalma lesz, kissé faramuci módon "12 inchesítve". Ez a két dal bizony régi ismerősünk; az A-oldalas dal nem más, mint a Depeche Mode csodálatos karrierjét beindító DREAMING OF ME! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2314169365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása