Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Dave, Martin, Alan és még valaki véleménye a Condemnation-ről :)

2018. szeptember 13. - Szigi.
Martin: (...) A szám a lehető legegyszerűbben készült, a dalszöveg erősen gospel hatású és felénekelve is ilyen lett. Nem használtunk szekvenszereket és nem lettek sampelre téve a hangok sem. Egyszerűen ilyen érdekes hatása lett. Dave úgy is gondolja, hogy ez a vokál élete legjobb teljesítménye volt. Igen érdekes volt rögzíteni a számot.
 
Alan: Megpróbáltuk a lehető legjobb környezetet megtalálni a felvételek és a magunk számára. Az a bizonyos vokál egy madridi villa-studió pincéjében lett rögzítve. Maga a helység is nagyon vízhangos volt, és Dave élvezte, ahogy a hangja ide-oda áramlik a falak között. Ez örömet okozott neki, így mégnagyobb odaadással énekelt.
 
Dave: Az a dal...hát igen. Mindenképpen a legjobb teljesítményem ezidáig. De maga a dal, a szöveg, a melódia is az, amely a legjobb amit valaha kaptam, hogy előadjam. Ez az a dal amelyről azt kívánom, bárcsak én magam írhattam volna. A felvétel még Madridban készült,...úgy érzem mindennek van jelentősége a számban. Minden hangnak, sornak, ütemnek van értékes helye. A felvétel után kijöttem a kontrollszobába és láttam Flood és a többiek arcát. Mindenki hallgatott és érezni lehetett, hogy valami nagyszerű dolog történt. És ez az a szám is, amelyet szeretném, hogy először halljanak tőlünk az emberek, mert azt hiszem, valami nagyon speciális dolgot vittünk véghez.
 
Dave: A Songs Of Faith And Devotion album dalainál valami nagyon erőset érzek minden dalban, igazán! Van valami minden számban... A Condemnation volt az egyik szám, amelyet még a felvételek kezdetén rögzítettünk egy madridi villa-stúdióban. A felvételkor éreztem rá a számra, és ha őszinte akarok lenni elmondom, hogy akkor döntöttem úgy, hogy nem hagyom ott a többieket. Elég nehéz felvételi kezdet volt...úgy akartunk új lemezt csinálni, hogy nem bírtuk elviselni egymást egy szobán belül.
 
Dave: "Nem, sohasem lesz másik "Condemnation". (a fordítások a HDMFC honlapjáról származnak)
 
Szigi: "Soha nem értettem, hogy a rajongóknak mi a baja ezzel a számmal. Mindenképpen benne van a 10 legjobb Depeche Mode dalban. Imádom"! ;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr10014237751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása