Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Depeche Mode csúcspontja? 29 éve volt a botrányba fulladt Wherehouse-dedikálás

2019. március 20. - Szigi.

Martin: "Nem volt ijesztő, csak egy kicsit éles. A dolgok egészének érzékeltetése nem volt eltúlzott. A félrevezető riportok szerint a rajongók lázadtak, valójában azonban semmi ilyet nem csináltak. Egyszerűen csak túl sok ember volt összezsúfolódva túlságosan kicsi területre."

Alan: "Nem voltak zavargások. Ezt akár le is szögezhetjük. Nyilván, nagyon sok ember volt ott, de erőszak nem történt. Sajnálatosan néhány ember ugyan megsérült, de tulajdonképpen a rajongók összegészében jól viselkedtek. (...) Egy Chelsea meccs vasárnap délután - na az, zavargás." 

Alan: Az eseményről megőrzött legfőbb emlékem az, hogy mennyire szerencsések voltunk azzal, hogy rengeteg publicitást kaptunk, közben pedig nem csináltunk semmit. Arra készültünk, hogy jó négy óra hossznyit kell majd dedikálnunk, ehelyett azonban mindössze négy percet töltöttünk a helyszínen. Azaz nemhogy csak a munka elől menekültünk meg, hanem a szállodába visszatérve tapasztaltuk, hogy a televízióban rólunk szólnak a főbb hírek. A lehető legtöbbet hoztuk ki a dologból, sokkalta többet, mint azt reméltük.

Bruce Kirkland (Second Vision, elnök): "Örömmel mondhatom, hogy az egész az én ötletem volt. Azon gondolkodtam, mit kellene tennünk az album megjelenése kapcsán ahhoz, hogy bekerüljünk a sajtóba?! A végén minden esti híradó rólunk szólt az Államokban, egy nappal az album boltokba kerülése előtt. Véleményem szerint, aligha intézhettük volna szebben." (a fordítások a HDMFC honlapjáról származnak)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7314702208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása