Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Végre újra turnénapló - továbbra is a Tour Of The Universe nyitókoncertjéről szemezgetünk!

2019. május 06. - Szigi.
A Devotional Tourhoz, az Exotic Tourhoz, a The Singles Tourhoz és az Exciter Tourhoz is készült Tour Diary, ám ez a nemes hagyomány a Touring The Angel-nél megszakadt. Szerencsére a Tour Of The Universe-nél újrakezdték ezt a nemes hagyományt. Szemezgessünk ebből:
 
"Üdv itt! Peter a nevem, és én leszek az egyik, aki a Tour blogot fogom írni itt a DepecheMode.com-on. Ott leszek az úton a fiúkkal, lövök majd csomó „színfalak mögötti” képet nektek. A turné nekem kb. háromnegyed órája kezdődött, ahogy a repülőm leszállt, Luxembourg-ban, ahol a Depeche Mode ma este elkezdi a „Tour Of The Universe” elnevezésű koncertsorozatát egy bemelegítő koncerttel a Rockhalban. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit várjak, de szerintem lesz benne valami zenei rész is… (...) Biztonságban megérkeztem, becsekkoltam, ebédeltem… Alig várom, hogy induljunk, de a Warm Up-on kamera szabályozás van, így várni fogunk egy kicsit. Körbesétáltam a Rockhal arénában – varázslatos hely. Az út túloldalán a legnagyobb építési terület látható, amit valaha láttam. Készítettem pár fotót - tökéletes beállítás egy Depeche Mode koncertre! Le kellene játszaniuk az egész Construction Time Again-t a hely tiszteletére… vagy nem. A banda még egyszer utoljára végigfut a koncertmenün ezekben a percekben. Innen pont nem fogom látni a koncertet, de fantasztikusan hangzanak!"
 
Mi nézzük meg a fellépésről a középső szakaszt: Jezebel - A Question Of Lust - Come Back - Peace!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr214803134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása