Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Depeche Mode mélypontja - ma 23 éve

2019. május 28. - Szigi.
"Heroinfüggő vagyok, és már egy éve küzdök, hogy leszokjak (...) Kétszer voltam elvonón, és nem akarok úgy járni, mint Kurt. Életben akarok maradni. Tegnap éjszaka már megint feldobtam a talpam. A Macskának már nincs több élete... Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóimtól és mindenkitől... és boldog vagyok, hogy élek és bocsánatot kérek anyámtól is. Szeretném, ha tudnák, hogy függőnek lenni nagyon gáz. Tényleg... Rabszolga vagy, azt csinál veled, amit akar... mindent elvet tőlem, amit szeretek..."
 
23 éve volt a Depeche Mode mélypontja: ekkor érte el Dave a pokol legmélyét a drogfogyasztása miatt. Az alábbi videón Jonathan Kessler próbálja elrángatni a kamerák elől, de Dave-ből kitör a fenti vallomás.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5014843438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása