Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Tour Of The Universe turnéblog nem érzelgősködte el Dave visszatérését

2019. június 08. - Szigi.

A Tour Of The Universe turnéblog nem érzelgősködte el Dave visszatérését.

"Lipcsében, a Zentralstadionban ülök és élvezem azt a kicsi napfényt, ami végre áttört a felhőkön. Szinte megállás nélkül esik azóta, hogy tegnap megérkeztünk. Reméljük az időjárás megjavul a holnapi koncertre.

Majdnem pontosan 24 órája érkeztünk, a színpad majdnem teljesen elkészült. Ahogy korábban írtam, ez egy mérnöki csoda - egy gigantikus kirakós. 30 fős csapat 3 napig építette - és ez csak a színpad maga. A fények, a projektorok és minden más csak ezután jön. Nagyon sok minden történik egy időben és nehéz lépést tartani az eseményekkel.

Az egész tegnapi napot és a mai reggelt fotózással és videózással töltöttem az építkezésről.

Random észrevétel: éppen most, amikor írok, a bal oldali hangszórócsokor felemelkedett és a jobboldali videókivetítő is éppen a helyére került. Hamarosan jövök még egyéb megfigyelésekkel."

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7514881738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása