Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Izomszakadás a cementen: 10 éve Bilbaoban folytatódott a DM vesszőfutása

2019. július 09. - Szigi.

10 évvel ezelőtt folytatódott a Tour Of The Universe vesszőfutása: a Bilbao-ban rendezett BBK Fesztiválfellépésen Dave lábában izomszakadás történt, feltételezhetően az I Feel You prezentálása alatt. Dave: "Meghúztam a vádlimat. Ugráltam a színpadon körbe-körbe, és hirtelen azt éreztem, mintha valaki megdobta volna egy kővel a lábamat. Nem tudtam letenni többé a földre. Chris, a dobosunk, rámnézett a dobszóló közepén, ahogy ugráltam körülötte egy lábon, és a számmal formázva a szavakat: "Nem tudom letenni a lábamat!". Még három dal hátravolt, és megoldottuk, befejeztük a koncertet. Kemény cementből volt a színpad alja, és kiderült, hogy az egész vádlimat sikerült elszakítani."

Ez volt az utolsó koncert, amikor a Peace-t játszották. A hírek szerint csak Dave (!) tartotta volna a setlistben a dalt. A Fragile Tension-nel és az In Sympathy-val akarták cserélni a turné hátralévő részén, de a Fragile Tension senkinek sem tetszett (1 előadás után repült a setlistből, de erről majd később), az In Sympathy-t pedig Dave golyózta ki a setlistből.

Nézzük tehát ezt a bizonyos I Feel You-t! (igaz, ekkor még nem 3, hanem 4 dal volt hátra a koncertből, de már itt nagyon furcsán viselkedik Dave.). A sérülés miatt néhány portugáliai és spanyolországi koncertet le kellett mondani.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4314933582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása