Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Toronto - egy különleges koncert 2009-ből

2019. július 24. - Szigi.
10 éve érkezett meg Észak-Amerikába a Tour Of The Universe koncertturné: elsőként Torontoban lépett fel az együttes. A koncert különlegessége természetesen a Fragile Tension egyszeri előadása volt, de ezzel majd külön bejegyzésben foglalkozunk. Nézzük most a Tour Of The Universe turnéblog bejegyzését:
 
"Helló mindenkinek!
 
Az észak-amerikai turné elindult! Egy rövid szünet és egy balszerencsés vádlisérülés után Dave kitűnő formában visszatért és a banda kész, hogy elfoglalja az új kontinenst!
 
A torontoi Molson Amphitheathre-ben és a montreali Bell Centre-ben játszottunk. A nyelvi különbözőségek ellenére a kanadai rajongók ezrei mindkét buliban egyvalamiben közösek voltak: hatalmasat buliztak és imádták a Mode-ot!
 
Az új turnészakasz hozott néhány izgalmas változtatást a setlistben, és a közönség reakciójából ítélve, jó fogadtatásban részesültek!"
 
(A setlistben egyetlen változás történt - A szerk.).
 
Íme a koncert teljes felvétele!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3814975240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása