Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A koncert, ami után elment Dave hangja - 2009 Seattle

2019. augusztus 10. - Szigi.
Ahogy azt megszokhattátok, idén a pont 10 éve zajló Tour Of The Universe koncertsorozatot vesszük kicsit jobban górcső (szóvicc! :D ) alá. Ma 10 éve Seattle-ben léptek fel a fiúk, és noha ez egy kifogástalan koncert volt, az ezután következő két koncertet törölték, mivel Dave hangjának pihenésre volt szüksége (és a los angelesi bulik "szentek" ebből a szempontból; addigra mindenkinek a topon kell lennie!). Nézzük a turnéblogot, ami persze nem tesz említést erről az apró malőrről...
 
"Rain, rain, go away..." Persze pont passzol a DM-hez, hogy még Seattle pompás nyara is borzalmas legyen, amikor mi megérkezünk.
 
A Key Arénában játszottunk Seattle belvárosában, lelkes tömegnek. Mindannyiunk szerencséjére, ez egy beltéri buli volt, szóval az időjárás nem zavarta meg a fiaink újabb lenyűgöző előadását.
 
Seattle meglepően gyönyörű. Nem azt mondom, hogy én csak kizárólag nyomorúságos dolgokat hallottam a városról, de így is vártam volna egy kis levertséget a tinédzser düh és a grunge rock városából. Eltekintve a kiszámíthatatlan klímától (valójában tök kiszámíthatóan ködös) ez egy bájos város és a banda izgatott volt, hogy visszatérhetett régi törzshelyére.
 
Van néhány fotó az esti koncertről és néhány backstage fotó is. Igen - irodáink vannak. Sok munkába telik egy remek koncertet összehozni, de menne ennyire flottul, ha nem lenne a szívünk és a lelkünk is a Depeche Mode-é. "
 
Íme a koncert teljes felvétele:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1015002472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása