Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Lie To Me - a túlhasznált akkordváltás és egy be nem váltott ígéret a Touring The Angel során

2019. szeptember 25. - Szigi.
Martin: "LIE TO ME - nem tudom, hogy végül a legjobb változatot készítettük-e el a lehetségesek közül, de így is eléggé kedvelem ezt a dalt."
 
Daniel Miller: "A Lie To Me volt, azt gondolom az egyik legjobb dal, amit Martin addig írt. Azt gondoltam, hogy nagy érzelmek vannak benne."
 
Martin Gore: "Ez volt az egyik első dal, amelyben megcsináltam azt az akkordváltást, amit aztán túlhasználtam az évek során.
 
Dave: "A Lie To Me volt az egyik dal, amit ezer éve nem játszottunk, pedig mindigis kedveltem. Azt gondolom, hogy egy nagyon szép és egyszerű dal, és eljátszottunk a gondolattal, hogy eljátsszuk a Touring The Angel során"
 
A LIE TO ME aztán végül mégsem csendült fel a Touring The Angel során, sőt, 1985 óta egyetlenegyszer sem, de természetesen így is rákerült a The World We Live In And Live In Hamburg videókiadványra.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr615160884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása