Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

10 éve Santiago-ban járt a Depeche Mode és búcsút intett egy gyönyörű számnak

2019. október 15. - Szigi.
Valamikor szeptember elején hagytuk abba a Tour Of The Universe 10 éves évfordulójának a felevenítését, és most újra felvesszük a fonalat. 2009 októberében Latin-Amerikában játszott a zenekar, ma 10 éve Santiago-ban játszottak. A turnéblog szűkszavúan számolt be az eseményekről: "A Club Hipico-nál Santiagoban elképzelni sem lehet jobb koncerthelyszínt. Több, mint 30 000 rajongó szedte szét a házat hogy találkozzon a Mode energikus előadásával."
 
Ezt most mi is csekkolhatjuk, mert itt a koncert teljes felvétele. A koncert különlegessége, hogy a barcelonai DVD-felvételt leszámítva itt hangzott el utoljára a Waiting For The Night, azaz Dave és Martin érzelmes akusztikus duettje a koncert végén.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2215222664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása