Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Oberhausen, ahol mindig történik valami meglepő - visszatérünk a Tour Of The Universe-sorozatunkkal!

2019. október 31. - Szigi.
Ma 10 éve Európában folytatódott a Tour Of The Universe koncertsorozat, mindjárt egy ritkán játszott dallal. De nézzünk bele inkább a turnéblogba:
 
„Visszatértünk Európába, a záró turnészakasz első estéjére. Rengeteg álmos és az időeltolódástól meggyötört arcot látok mindenfelé. A hangpróbán Martin és Peter majdnem egy órát töltött egy dallal, amit még nem hallottunk ezen a turnén. Reméljük, hogy felkerül erről a videó, amikor már nem lesz spoiler, hogy melyik dalról is van szó.
Dan The Man és az ő catering csapata mennyei currys csirkét főzött nekünk, amitől szó szerint könnyen szöktek a szemembe. Egy kicsit túltoltam a chilit. Nincs semmi ahhoz fogható, mint amikor mint egy kislány, sírok a kaja felett. Curry – Blooger 1-0. Imádnivaló. De azért szétrúgtam a sajttorta alakú seggét utána, szóval helyreállt a világ rendje.
 
A koncert előtt a Mute és az EMI Németország bemutatta a bandát, és JK valamint Marek átadta a Sounds Of The Universe aranylemezt a fiúknak. Lőttem egy-két fotót az eseményről.
 
A maximálisan „sold-out” koncert nagyon jó volt, és úgy tűnt, hogy mindenki jól érzi magát a színpadon és azon kívül is. A Freelove először hangzott el ezen a turnén, és a Somebody és a Behind The Wheel is először csendült fel Európában a Tour Of The Universe során.”
 
A nagy meglepetés tehát a FREELOVE akusztikus prezentálása volt ezen az estén, és közben kialakult a turné végleges ráadásblokkja is: a Strangelove, a Master And Servant és a Waiting For The Night kiszórásával megmaradt az egy Martin szám-Stripped-Behind The Wheel-Personal Jesus zárás.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4715270704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása