Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tegnap este Anton Corbijn elárult néhány kulisszatitkot a Spirits In The Forest-ről

2019. október 31. - Szigi.

A HDMFC Facebook oldaláról Hegyi Gusztávot idézem:

"Lezajlott 'SPIRITS IN THE FOREST' preview screening' a londoni Curzon filmszínházban. A vetítést követően Anton Corbijn is színpadra lépett, egy kérdezz felelek erejéig. Itt többek között elmondta, hogy a film hosszabb (120p) kézzel fogható változata, csak jövőre lát napvilágot. A mozikba kerülő 90 perces változat nagyobbik hányada a rajongók történetére koncentrál, a maradék játékidő pedig a berlini turnézáró koncerteket eleveníti fel. Anton a film kapcsán arra törekedett, hogy a legkülönfélébb embereket válogassa össze, a világ legkülönbözőbb pontjairól. A vetítésen tiszteletét tette Peter Gordeno és Jonathan Kessler, illetve néhányan a filmben szereplő rajongók közül.
A film november 21-én kerül világszerte a mozikba, itthon az alábbi filmszínházakban tekinthető meg: https://www.pannonia-entertainment.hu/koncertfilm/depeche-mode-spirits-of-the-forest/
(Köszönet londoni tudósítónknak : Beatrice Zoltan)
Ahogy arra számítani lehetett, lesz egy hosszabb verziója is a Spirits In The Forest-nek, ami azonban - ha jól értem - nem külön a koncertfilmet takarja, hanem a film egy 30 perccel hosszabb változatát. Akárhogy is számoljuk, a dupla koncert mindegyik száma biztosan nem fér bele a 120 percbe... A Spirits In The Forest Preview Screening-ről köszönjük a tudósítást Zoltan Beatrice-nak és a megosztást Hegyi Gusztávnak és a HDMFC-nek!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr215275330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása