Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Újabb különlegesség Martintól a Tour Of The Universe során

2019. november 01. - Szigi.
A Tour Of The Universe európai szakasza erősen indult: ma 10 éve Brémában ugyanis Martin egy újabb ritkán játszott dalt vett elő, mégpedig a CLEAN-t. Ez volt az egyetlen előadása a dalnak ezen a turnén, egyben az egyedüli alkalom, amikor koncerten akusztikus változatban csendült fel ez a dal. Talán felesleges is mondani, de a Clean azóta is hiányzik a Depeche Mode koncertek repertoárjából.
Természetesen ismét a turnébloghoz nyúlunk, bár ezúttal nem annyira sokatmondó, mind a tegnapi oberhauseni fellépés alkalmával:
 
„Újabb német város, újabb teltházas koncert, újabb nagyszerű éjszaka. Martin mindenkit meglepett ma este, egy teljesen váratlan és csodálatos „Clean” előadással, ami előtt megkérte a közönséget, hogy segítsen neki énekelni. Egy csodálatos pillanat. A koncert után Marek Lieberberg egy privát bulit hozott össze a fiúknak. Egy újabb szórakoztató estén vagyunk túl”.
 
Itt pedig a meglepetés-produkció CLEAN, ma 10 évvel ezelőttről, Brémából:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7215270800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása