Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Üvegburkolat és világító szökőkutak: 10 éve Valenciában járt a Depeche Mode

2019. november 12. - Szigi.

A németországi állomások után Valenciában folytatódott 10 éve a Tour Of The Universe. A turnéblog ezúttal inkább az építészeti megoldásokkal foglalkozik:

"Viva Espana! Nagyszerű visszatérni ide. Gyönyörű időjárás és kifogástalan kaják. Jó érzés, hogy egy ideig el tudtam cosmagolni a nehéz télikabátot.

A koncert helyszíne - Recintal de Ferial - egy moden építészeti alkotás. Többszintű struktúra, a teteje pedig üvegburkolat. Körös-körül gyönyörű szökőkutakat látni, amelyek éjszaka világítanak. Lenyűgöző volt belül és ugyanilyen lenyűgöző volt a tömeg is a koncerten."

A setlistbe bebetonozódni látszott a Sister Of Night és a Dressed In Black; az It's No Good még mindig a Policy után csendült fel, és ez az a néhány koncert, amikor még egyszerre játszották a World In My Eyes-t és a Fly On The Windscreen-t. Íme a teljes koncertfelvétel:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2315288016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása