Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Újabb meglepetésdal Lisszabonban - újra a Tour Of The Universe-ön járunk

2019. november 14. - Szigi.
Ma 10 éve Lisszabonban járt a Depeche Mode, hogy a júniusi, Dave betegsége miatt elhalasztott koncertet pótolják. Noha a lenti turnéblog erről szemérmesen hallgat, valójában Martin ismét egy meglepetésdalt hozott a ráadásblokk első számaként, ez pedig a ONE CARESS volt, amelyet több, mint 15 év után játszottak el itt újra. A dal aztán többé-kevésbé a setlist "közelében" maradt a turné végéig: azóta nem hallhattuk DM koncerteken.
 
Íme a turnéblog:
"Ó, Lisszabon. De örülök, hogy pont a szülinapomra estél! 24 éve élek ezek a földön és soha nem gondoltam volna, hogy a Mode-dal fogok ünnepelni. A Csapat meglepett engem egy ízletes csokis sütivel a backstage-ben és egy rövidke partyval a koncert után.
 
17 000 ember nem tévedhet, nem igaz? Úgy buliztak, mintha az ő szülinapjuk is ma lenne. Ez egy hosszú ideje halogatott koncert volt a júniusi balszerencsés halasztás után, de most már biztosan mondhatom, hogy megérte várni. Dave és az együttes óriási formában van, koncertről koncertre erősebbek és energikusabbak lesznek!"
 
Itt pedig a koncert teljes felvétele:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5815288068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása