Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Kézfogás Erfurtban - ismét a Tour Of The Universe-t elevenítjük fel

2019. november 28. - Szigi.

A Tour Of The Universe 10 éve ezekben a napokban újra Németország felé kanyarodott: ezen a napon Erfurtban léptek fel a fiúk.

A turnéblog egy aranyos sztorit elevenít fel:

"Azon poénkodunk már napok óta, hogy megérkeztünk a szülőföldünkre :) A Messehalle-koncert remek volt, az egyik legjobban itt szólt a cucc. A keverőpulthoz sikerült feljutnom, és lőttem néhány remek fotót a bandáról, különböző perspektívákból. A koncert egy pontján a mi illusztris biztonsági főnökünk odahozott nekem egy fiatal fiút a közönségből, hogy együtt nézzük a koncertet a színpad oldalán. Talán mondani sem kell, de eléggé izgult! Jók lettek a képek, nagyon jó visszatérni Németországba, talán a legnagyobb rajongóikhoz. Ez egy ünnep :)"

Nézzük meg a családiasnak tűnő koncertről a World In My Eyes-t, különösen azt a részt, amikor Dave kijön a kifutóra, hogy megfogja a kezét néhány rajongónak:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3615307560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása