Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Londonba érkezett 10 éve a Tour Of The Universe

2019. december 15. - Szigi.

10 éve Londonba érkezett a Tour Of The Universe! Nézzük a turnéblogot:

"Először is, elvégre Londonban vagyunk és itt tradíció panaszkodni az időjárásról: hideg van. Nagyon hideg. A Nap süt, de szerintem igazán tehetne még egy kis erőfeszítést...

Ez volt az első alkalom, hogy itt jártam az O2 Arénában, és nagyon megdöbbentem. A koncerthelyszín hatalmas. Simán az egyik legnagyobb aréna, amit életemben láttam. Ami igazán elképesztett, az a külső rész és a koncerthelyszín közti rész. Ez a rész tele van mindenféle kis vásárokkal, bárokkal, éttermekkel és egy Starbucksszal. Ha ez London központjában lett volna, teljesen ésszerűnek tartanám, de itt tutira nem.

Ha a new yorki koncert bonyolult zsúfolt volt, akkor London ennek a duplája, vagy akár a triplája. Majdnem 400 vendég jött el a banda első szülővárosi fellépésére a Tour Of The Universe-en, és a backstage-ben őrület volt. A családok, barátok, üzletfelek, újságírók, celebek és mindenféle más ember kedves, színes kavalkádja vett részt a koncert utáni partyn.

A koncert nagyon jó volt. A banda mindent beleadott és nem kellett sok erőfeszítés hozzá, hogy a londoni tömeg beinduljon. Ahogy egy néző megjegyezte, ez volt a legjobb fellépés Londonban ebben az évtizedben, ami csak részben köszönhető a zenei szcéna változásának. Az O2 Aréna pedig valóban hatalmas lépést tett meg a régi Wembley szörnyű raktárház-érzetű arénájához képest. "

Következzék a Tour Of The Universe hivatalos videóblogjának 16. bejegyzése, ami pont ezen a koncerten készült, és nagyon-nagyon közeli felvételeket tartalmaz Dave-ről és Martin-ról, miközben a Stripped szól! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2215342928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása