Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Hideg, babacsocsó és Soulsavers-búcsú - 10 éve Manchesterben zárultak a 2009-es koncertek

2019. december 17. - Szigi.
A Tour Of The Universe 2009-es koncertsorozatának utolsó állomása volt m 10 éve a fagyos Manchesterben. A turnébloggal emlékezünk.
 
„A legutolsó O2-es koncerteken Londonban a vendéglista brutál volt – az összes pass-unk elfogyott – ami jelentős szigorításhoz vezetett Manchesterben. Bizonyos színű passokat visszavontak, és a biztonsági csapat kissé összezavarodottnak tűnt, hogy ki hová mehet és mit csinálhat.
 
Újra elhoztam a családomat a koncertre, és nagyon magasak voltak az elvárásaik, főleg, amikor mondtam nekik, hogy Manchesterben mindig jó a közönség – remélem, igazam lesz.
 
A cateringes csapat remek karácsonyi ebédet főzött és karácsonyi ajándékokat cserélgettek – kitűnő volt a hangulat a DM táborban. Már csak egy koncert van hátra…
 
Szerencsére abszolút igazam volt Manchesterrel kapcsolatban, a közönség lenyűgöző volt, hogy Dave „de jó, hogy végre Londonon kívül vagyunk” kiszólása is abszolút igaz volt – tökéletes közönség voltak. Ahogy haladt előre a koncert, egyre jobb és jobb lett az előadás – még sose láttam ilyen sok léggömböt a Policy Of Truth alatt és a Home közönségénekeltetése is a legjobb volt, amire emlékszem.
 
Srácok, szerintem be kellene szerezni néhány léggömböt a 2010-es koncertekhez, és lebegtetni őket a Policy Of Truth alatt – egy kis közönségrészvétel mindig szórakoztató!
 
A koncert utáni afterparty kiemelkedő jelentőségű volt számomra – rengeteg ilyenen voltam persze már az évek alatt és mindig élveztem őket, de a mai este különleges volt – egy meglehetősen intim dolog miatt: a „chill out room”-ban a két kisgyerekem játszott csocsót a kis Gore- és a kis Fletcher-csemetével. Senki se tudta az eredményt, mivel a szabályok folyamatosan változtak, de vicces volt nézni a meccset a közben teljesen megnyíló Martinnal. Mindenki jó hangulatban volt, a kinti fagyos hőmérséklet ellenére. Miután mindenkinek boldog Karácsonyt kívántunk, hazatértünk és nagyon boldog voltam, hogy leléphettünk Manchesterből.
 
Ez a koncert volt az utolsó ezen a turnén a Soulsavers számára, és nagyon bízom benne, hogy ti is úgy látjátok, hogy remek munkát végeztek, és kifejezetten jól bejöttek a tömegnél. Azt gondolom, hogy mindenki megérdemel egy kis pihenést, hogy aztán újult erővel hozzuk vissza nektek a turnét – reméljük, hogy a 2010-es koncertek fele olyan jók lesznek, mint a 2009-esek :) „
 
Búcsúzzunk a turnészakasztól a főprogramot záró Never Let Me Down Again-nel!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4115356880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása