Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Berlin, Tour Of The Universe, 10 évvel ezelőtt!

2020. január 09. - Szigi.
10 évvel ezelőtt ezen a napon folytatódott a Tour Of The Universe koncertsorozata, méghozzá a Depeche Mode egyik "fővárosában", Berlinben! A turnéblog visszaemlékezését olvashatjuk:
 
"Ment körbe-körbe a mexikói hullámzás, énekelt a stadion és a lelkesedés szinte kézzelfogható volt, még a kivetítőkön is. És ez mind-mind még csak a koncert előtt volt, mielőtt a banda a színpadra lépett volna. Attól a pillanattól kezdve, hogy a kapuk kinyíltak, egyértelmű volt, hogy a O2 World-beli berliini Depeche Mode koncert atmoszfériája egészen különleges lesz.
 
A Nitzer Ebb egy tényleg remek koncertet adott, még ha szembe is kellet nézniük néhány tipikus "első estés" technikai problémával. Dave és Martin is feltűnt a színpad szélén, ahogy figyelik az öreg barátaikat és ahogy a kiadótársak újra előzenekarként segítik őket, több, mint 2 évtizeddel azután, hogy először lett volna előzenekar a Nitzer Ebb. Ezt mondjuk történelmi eseménynek nevezni talán túlzás lenne, mindenesetre jó volt látni a két bandát ugyanazon a színpadon újra.
 
A Depeche hasított, mint mindig. Úgy tűnt, hogy nagyon jól érzik magukat a színpadon, és a tömeg az egyik legjobb volt, amit ezen a turnén láttam.
 
Jónéhány hírességet kiszúrtam... Ron Mael a Sparksból a színpad széléről nézte a koncertet. Gareth Jonest is láttam csomó képet készíteni, és a Rammstein legénységéből ből is néhányan a backstage-ban voltak a koncert után. "
 
Itt pedig a teljes multicam koncertfelvétel látható! Jó bemelegítés erre az évre! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1515396176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása