Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Az első lelkesedés hangjai - a Freestate.hu fóruma a koncert utáni napokban

2020. január 11. - Szigi.

A Freestate.hu ma is hozzáférhető fórumáról ollóztam ezt a néhány véleményt a koncert után.

"Először a Miles Away alatt f..tam le a bokám, gondolom ez mindent elmond! Magam sem hittem mekkora buli kerekedett! Mekkora volt már az a jammelés, nem tudok róla, hogy lett volna hasonló a turné bármelyik más állomásán. "

"A Personal annyira “odabaszott"hogy még most is cseng a fülem!"

"Nagyon élveztem én is a koncertet, minden tökéletes volt! Amúgy még nekem is cseng a fülem, oltárian szóltak a dalok. Fanyalogtam a setlist miatt, de amikor ott van az ember nem érdekli, csak átadja magát a daloknak és a hangulatnak. Mert a hangulatteremtéshez a DM nagyon ért!"

"Ez egyszerűen elmondhatatalan, leírhatatlan.Ami ott történt tegnap este az felér egy “kisebb” fajta csodával!!!!!!!A hideg is kiráz, ha eszembe jut…azt hiszem talán ma reggelre ért földet bennem az élmény.A nyári buli is hatalmas volt , de ez most valahogy esszenciálisabb volt, és fantasztikus!!!!
Nem akarok felébredni belőle sohasem"

"Gyerekek ez a koncert fantasztikus volt, a nyári koncert után igaz kicsit szomorú voltam ,hogy DAVE már soha nem lesz régi önmaga de hála az Istennek ,hogy nem így van"

"Martin Home-ja és Insight-ja nekem nagyon ütött és nagyon örültem a One Caress-nek is…már most hiányoznak!"

"Ez a koncert esküszöm jobban sikerült, mint a nyári! Király volt!! Szétvagyok esve, 3-ra értem haza, reggel meg meló... úgy érezm magam, mint aki másnapos :)))) (pedig nem is ittam semmit) A Home után az óó-óóó-óóó, nagyon jó volt!! Ahogy láttam Dave-nek is nagyon tetszett. :) Álom volt az egész? :)"

"Még most sem tértem magamhoz! Teljesen kész vagyok!Fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb!! :) Hihetetlen, mekkora hangulat volt!!Köszönet érte a srácoknak és mindenkinek aki ott tombolt tegnap este!Sosem felejtem el ezt a napot!!"

"A tegnapi koncert? Hát igen, az hogy szuper, az hogy fantasztikus, nem megfelelő jelző! Számomra megfogalmazhatatlan volt!! :) Nagyon örülök, hogy kijutottam, mérhetetlenül boldog voltam, és utána az after!!! :) Szerintem is jobb volt ez a koncert mint a nyári, és embertársaim Dave és a fiúk egészségesek, energiával telik, és fantasztikusak! :) Csodálatos este és éjjel volt, remélem ezer évig sem felejtem el! :)
Sajna én nem tudok szépen fogalmazni, de ezt le kellett így írni. Még most is könnybe lábad a szemem, ha rágondolok…. :-)"

"Ez valami “űberzsírkirály” :-) volt! De most komolyan… Hihetetlenül együtt volt a közönség a fiúkkal,nem azért de erről a koncertről simán lehetne készíteni a koncert dvd-t.Ez volt az 5. koncert amin voltam,mindegyik fergeteges volt,de ez a tegnapi egyikhez sem volt-számomra-hasonlítható!Életem eddigi leg-leg-leg-legnagyobb koncertje volt.Lehet csak nekem tűnt úgy,de az a 2 óra mintha csak 30 perc lett volna.Ezt nagyon összehoztuk! |-| Látszott a srácokon is mennyire tetszik nekik a lelkesedésünk,jó volt a hangulatuk,mikor Dave megpuszilta Martint ,mikor énekeltetett minket, folyton mosolyogtak,ááááááá kész vagyok akkora élmény volt ez a tegnap,amit még az unokáknak is mesélni fogok. Mindig is szerették a magyar közönséget,úgy gondolom nem okoztunk nekik csalódást és szívesen jönnek kis hazánkba még nagyon sokszor!!!!!"

"OH MY GOD. Dave szuper formában, még Doug “bevagyoksózva” McCarthy után is mozgékonynak tudott tűnni. A koncert két legjobb dala - számomra is meglepő módon - az I Feel You és a Personal Jesus, amit már ugye mindenhol rongyosra játszottak, most mégis olyan DÖGGEL szólaltak meg, hogy besz*rtam. A legjobb pillanat meg a Home utáni éneklésünkre improvizált beat volt, baah ez mekkora már, ilyen azért nem mindig van. :) Mikor körbenéztem, azt láttam, hogy még kb a plafonról is tomboló emberek lógnak, és a jobbra legfelül ülő lányok székeken állva forgatták a pólóikat a fejük felett"

"Van egy set list-em egyenesen a színpadról! Koncert előtt ragasztgatták a fiúknak a földre, nehogy eltévesszék a dalokat. Csak nézegetem, és próbálom átélni újra a tegnap estét. Hihetetlenül fantasztikus volt! Most kicsit üresnek érzem magam, mennyit vártuk, mennyit készültünk rá.... és vége. Egyik szemem sír, a másik nevet, de mint Dave mondta: “See you next time.” HOPEFULLY"

"Sziasztok, eszméletlen jo volt a hétfö,kiráz a hideg ha rá gondolok,hallottam a rádioba egy mod számot és még mindig kiráz töle a hideg.Isten Királyok!!!!!!!!!Nem tudom ,h lessz e még nálunk koncert,de nagyon jo lenne.Most egy kicsit üresnek érzem magam. A Zágrábi koncertre kellene kimenni,de sajna még jegy sincs,és kellene még egy társ is aki szintén fanatikus. Köszönjük Dave!!"

Búcsúzóul egy videó, a Never Let Me Down Again végéről, a színpadhoz közel:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr115398178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása