Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tervek 2020-ra: Humanist lemez és turné, Soulsavers lemez Dave-vel, DM pedig "ki tudja?"

2020. január 13. - Szigi.
A Humanist nagylemeze (Humanist címmel) február 21.-én jelenik meg, és március 23 és 29 között egy rövid angliai turnén is részt fognak venni - kérdés, hogy Dave is színpadra lép-e.
 
Dave elárulta, hogy ismét együtt dolgozik Rich Martinnal, azaz idén harmadszor is lemezt készít a Soulsavers-szel! A nagylemez várhatóan év végén kerül boltokba.
 
És mi lesz a DM-mel? "Nem tudom! Őszintén nem tudok válaszolni erre a kérdésre. A Depeche rengeteg felvételt készített együtt már, és egy-egy turné után Martin és én csak simán azt mondjuk egymásnak: "Viszlát majd valamikor!". Valószínűbb, hogy lesz új lemez, de nincs tervünk arra nézve, hogy mit fogunk csinálni. Őszintén szólva, soha nem is volt. Az első 10 évben mindig úgy pörgettük a dolgokat, hogy felvétel, turné, felvétel, turné, felvétel, turné. Ahogy öregszel, elkezdesz válogatni azok között a dolgok között, amiket igazán szeretnél csinálni. Martin is éppen egy kis szünetet tart e pillanatban. Meglátjuk!"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8315407222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása