Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

10 évvel ezelőtt: Tour Of The Universe, Liévin

2020. január 17. - Szigi.

A hideg és eseménytelen januári napokat továbbra is a Tour Of The Universe felidézésével töltjük: Liévinben járt 10 évvel ezelőtt a Depeche Mode. A turnéblogból idézünk:

"A srácok rendkívül elégedettek voltak a koncertjükkel Liévinben, ebben az ódon francia bányászvárosban. A Mode meglepetésére a város 12.000 csapatásra kész rajongót tudott felmutatni a Stade Couvert sportcsarnoknál. Aztán lassan, de biztosan Martin, Peter, Andy és Christian belebonyolódott egy keserű, végsőkig kiélezett, pusztító csocsómérkőzésbe, miközben rajongók ezrei szívárogtak be Franciaország egyik legnagyobb sportcsarnokába.

9 órakor a fiaink megtették az szokásos színpadbejárásukat, és pacsiztak mindenkivel maguk körül. Rólam tudják, hogy ökölpacsit adok, vagy akár kettőt is... a tuti jó szerencséért.

A Mode még elégedettebb volt az afterpartyn, mint a buli előtt. Andy és Christian is ezt magyarázta nekem a furgonban a hotel felé visszamenet: "ez átkozottul jó közönség volt!""

Nézzük meg a koncertről az In Your Room-ot, ezen a turnén egy kevésbé ütős, albumverzióval induló, ám Zephyr Mixben és erős zongorázgatásban záruló verzióját játszották:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6515399408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása